Thursday, February 5, 2009

ST 12 ~ P.U.S.P.A

Oh...katalah yg aku nih jiwang ke apa...tapi aku ske lagu nih ;)

ST12
~ P.U.S.P.A (PUtuskan Saja PAcarmu)
~ Cari Pacar Lagi
~ Aku Masih Sayang
~ Cinta Jangan Dinanti
~ Rasa Yang Tertinggal
~ Jangan Pernah Berubah

Kalau korang nak dengar lelagu nih, korang leh dpt secara rompak cepatnye...oleh kerana aku malas nak menge"pes" link, korang g jelah 4shared type je kat search tuh, "ST12" akan kuar lah semua nya senarai lagu2 nih...byk lagi yg aku tak donlot...tpi, aku syorkan korang layan dulu lagu PUSPA ngn Cari Pacar Lagi...

Alkisahnya camnih. Adik aku Salwa, masa kat kampung dulu, gune broadband kui Salwa nih soh donlot lagu PUSPA nih...ngn cari pacar lagi...so, bila lagu2 tuh bermain kat telinga aku selalu...aku jadi terrrrsuka...ehehhe



aku bukan support muzik2 dari seberang ke apa...cuma lagu2 dia ok la...setanding ngn band2 kita...lirik dia yg aku ske...ehehehe mode jiwang lagi...ekekkekeke

pssst: Plan D aku masih ikut schedule...ehehhe

9 comments:

:: G~JIE :: said...

aku dah lame dah chopp lagu nehh..
aku pnah ltak kat blog aku dlu..haha!

comey kan yan!
aisshh..

xde sape ke nk nyanyi kat aku lagu nih?? hahaha...
mst xde..
so, kne nyanyi sendiri je lah!

JoM kaRoxxx!!!
heheh..

p/s: citarasa kte same je ke yan?? aduss! dr lagu si aizat tuh lg..lagu kita..lalalaaa...

:: G~JIE :: said...

yan aku nk nyanyi kat ko nih...
pura2 la cam terharu taw!
hahaha...
(anggap la ko nye secret admire nyanyi kat..lalalaaa)

kau gadisku yang cantik
coba lihat aku disini
disini ada aku yang cinta padamu

kau gadisku yang manis
coba lihat aku disini
disini ada aku yang sayang padamu

walau kutahu bahwa dirimu
sudah ada yang punya
namun kan kutunggu sampai kau mau


jangan jangan kau menolak cintaku
jangan jangan kau ragukan hatiku
ku kan selalu setia menunggu
untuk jadi pacarmu

jangan jangan kau tak kenal cintaku
jangan jangan kau hiraukan pacarmu
putuskanlah saja pacarmu
lalu bilang i love you padaku

walau kutahu bahwa dirimu
sudah ada yang punya
namun kan kutunggu sampai kau mau

MASALAH SEKARANG ADALAH...
Pacar mana satu yg ko nk kne putuskan nih???
hahaha!

cekkeya said...

hahhahah


pacar eh??? citarasa eh? huhuhu

takpe g-jie, nt kita kala ok sama2 huh?

kuizikel said...

hebat gak salwa ni ek psl lagu2... hehehehe

farahana said...

yan... gg... bestnyer lagu nih.. layannnn... huhuhu... terbayang muka suami.. hehehee

:: G~JIE :: said...

aissshhh!!!
ana,
aku time 1st time denga pon terbayang muke suami..LaLaLaaa...

suami??? dush2!! hahaha...

cekkeya said...

ehehe

kui: adik ko kan hebat...bab2 lagu nih serah kat dia...

farahana: wah ana! teringat kat suami???ehehhehe

gg: muka suami...???eheheeh jgnla kawen awal dari aku...ekekeke

emaruko said...

hbs??? aku teringat kt atok aku.. amboi3 cekkeya..asyik layan lagu mcm ni plak sejak pg gathering tu. ader ape2 ker..lalalalalalalala...

cekkeya said...

emaruko ;), ada apa2 apa nih???ekekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...