Thursday, February 12, 2009

Sotong Goreng Tepung~



Wah, semalam tertunai sudah hajatku utk makan di Seksyen 2, sotong goreng tepung+tomyam+fresh oren gelas besar...slurrrppp....kenyang sudahhhh...hahaha pergi seksyen 2 ngn Yah, Zul, and BEB a.k.a van Zul.

Dari naik cuti raya cina hari tuh, aku dah ter ingat2 nak makan sotong nih, even tak la berapa sedap sgt pun, dan boleh je buat sendiri kat umah, tp tu lah kan...tinggal makan je n kena buat semua, adalah dua perkara yg mendatangkan perasaan yg berbeza dalam proses merasainya. hahaha Masa taip en3 nih pun, kemecer dah aku rasa.

Plan D aku? hehe adalah terumbang ambing sket...nasi pun kengkadang terrrr cedok byk kat dalam pinggan...dengan tak sengajanye, aku pun makanlaaa...ehehe

Harap2 Plan D aku akan berjalan dgn suksesnya nt...eehehhe

*Kemecer lebih kurang mcm ~ terliur kerana melihat seswatuh yg sedap

10 comments:

kuizikel said...

haha blah laaaaaa.. Plan D ko takkan bjaya.. sekerat sotong goreng tepung = makan nasi sminggu tau tak!!!! :P

cekkeya said...

wah...ayat2 jeles sudah kedengaran ye disituh...ahahaha

kui, kita lawan nak? kalau ko balik johor nt, kita timbang, spe lagi ringan???ekekekke

:: G~JIE :: said...

tetibe rase Lapaaa..
adoiii!!!

yan nk blanje aku kan??

hahaa...

cekkeya said...

ahahhaa npe sumer mntak aku belanja nih? ko la gg,beli sotong kat paso, pastuh ko goreng ngn tepung, pastuhhh ko jemput aku...aku tinggal dtg makan jerrr...ekekekek

NedLi Natalisz said...

weh betul ke sekerat sotong goreng tepung = makan nasi seminggu? huhuhu.. aku dah makan sotong goreng tepung berkerat2 dah nie (T_T)

cekkeya said...

hahahha...ned, tuh tak tau la...fakta atau auta... kui tuh saja je saiko, dia makan setalam bengkang labu sama dengan makan nasi 2 minggu!!! hahaha

NedLi Natalisz said...

hahahahaha... adeh cuak siot... nielah akibatnyer kalo x blajar bab diet & pemakanan.. asyik terkena jer (^^ii)

ヌル ファルハ said...

wah..cik yan nk jugak..
ko mkn sotong tepung dlm bndr..kitorg kt tpi pntai je..keke..maju tol sotong ko..hehe

cik yan..aku kmpen klo bnding bert ko..mesti ko lg berat.."berat ketumpatan tulang lebih"..kekeke

emaruko said...

cekkeya... dh a x bwak aku??? terasa sgt nk mkn cekkeya belanja ni. huhu..

cekkeya said...

hahaha ko memanjang nak pau org nih...aku blnje pau kat koop je la...aku belanja ko byr...ekekekke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...