Friday, July 15, 2011

Rasa-rasa

Hello Cik Bedah, ini bukan rancangan masak-masak, pastu awak boleh rasa-rasa sedap ke tak. Ini bukan rancangan rasamas mahupun rasaperak atau rasagangsa. Semua pun bukan Cik Bedah oi.


Sekarang nih online guna phone. Kang dok penat taip-taip macam nak bercinta, tup tup phone mati. Hilang terus nafsu nak update, walhal bergunung aku nak update. Guna fon pun sanggup. Asal blog yang baru tukar langsir nih tak terbiar begitu saja. ececececeh.


Bukan main panjang intro, walhal nak say sorry je. ahaha Sorry. Next time aku update. Tunggu tukar Internet Provider. Sini GPRS, stand for Ganas Punya Rosak Signal ataupun dalam bahasa ayahanda, talian paling lajuuuuu seantero dunia. ewah!

Rasa rasa nak update, tapi tak boleh. Boleh plak eh, macam tuh? ;)

2 comments:

Ayin Masliza said...

heheheheh... suka singkatan GPRS tuhhh

NedLi Sakurai said...

ha'ah... (mengiyakan ayat pengomen di atas)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...