Friday, January 16, 2009

Ulu Yam & CS Day 09

Malam td, setelah berputus asa dgn scenario fyp aku yg tak menjadi2, membuatkan aku terpikir2 pasal scenario fyp itu, tiap kali makan, buang air, minum air, serabut jadinya...sebelum tdo dan setelah berputus asa, aku transfer gmbr2 dr hp g lptp...gmbr yg berkurun lamanya...aku try combine gmbr2 tuh guna "photoscape"...selama nih asek jd pengguna setia picasa 3 je...ubah angin la kiranya...

From Kenangan Terindah~~~


nih masa g ulu yam hari tuh...ngn dak2 kelas, g 2 kete...balik tuh, singgah OU, sampai sesat2 la kiranya...haha...leh baca nih kat blog klasmet aku; g-jie

From Kenangan Terindah~~~
nih masa Computer Science Day, aku jadi penjaga checkpoint, utk explorace, dak2 junior..cheh...kira dh senior dah la nih...hehe

Pape pun, aku enjoy dgn kedua2 aktiviti nih...hope banyak lagi xtvt bleh di join, seblom menamatkan pembelajaran kat itm nih...sob3x

From Kenangan Terindah~~~


Nih gmbr yg telah diedit ngn PhotoScape, so, sapa2 nak try, leh donlot kat sinih

nih screenshot dia:


kepada kakakku ituh...sila2 lah tukar angin...hehe thanx bagi .pdf nota asas digital tuh...ehehehe...aku dh cuba...nt aku post...

6 comments:

kuizikel said...
This comment has been removed by the author.
kuizikel said...

photoscape x rock la... kakakakaka... ok la, tp gambo dia asek terpotong jek, hatiku ttp pada picasa... muekekekek

ha ha ha... cpt la post, nak tgk sket.. kamera henpon pon bleh maaaaa

~wan~ said...

wah hensome tul mamat baju putih kt ulu yam 2...

cekkeya said...

kui: cehhh..nt aku post ye...ko jgn memandang rendah hp abah inih...hahaha

wan: tolong la jgn kutuk diri sendiri~~~ ekekekek

ヌル ファルハ said...

gi jln sllu xajk aku..mjuk ah..haha

cekkeya said...

elele paah...ko kang jauh...gane aku nok ajok mu?hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...