Tuesday, January 20, 2009

Progress One~~~

Wah…sejak 2 menjak nih, aku rasa, aku makin banyak post en3 pasal fyp…tatau la napa, tapi mungkin jugak benda nih buat sesak kepala aku…haha semalam baru je present ttg progress kitorang punye projek…mcm2 soklan yg lecturer kitorang tuju… bila dia tak puas hati je tentang progress, tuju mcm2 soklan…antaranya;

“Sapa yang luluskan awak sem lepas ye? Sapa you punye examiner ngn SIG?”

“What is your contribution in this project?”

“Terminology nih awak takleh gune eh, dalam projek camnih…’DOWNLOAD???’”

“Is it enough for you to take data from jun till nov? bcoz u nak predict weather for one year, eh?”

“You nak guna Adobe Photoshop? Supervisor you tahu?”

“You’re confusing me; I want to know about the overall progress…not the development progress of your first objective.”

“Why do you need an ERD?”

“Why you change your objectives?”

Senak jugak perut nih dengar soklan2 yg ditujukan...Sabarlah wahai kengkawan, kita banyak lagi nak kena buat…we need to work harder…we are too far away from the seniors who succeed last sem…

Tutup citer fyp nih…~~~

Semalam, izzy ada msg aku, suruh tunggu dia lepas kelas fyp, dia nak pas samting kat aku…aku ingat dia nak pas pendrive, untuk aku copykan prison break yg selebihnya kat dia…rupa2 nya….


Taraaaaaaaa….. hehe



Mak izzy nih memang pakar membuat kuih muih, kek, dsb…izzy kata, nak say thanx sbb aku tolong ajar dia sket buat coding masa security…susah2 je, izzy…but, thanx…semua dah selamat diagih2kan kat rummet2 n rummet2 blok sebelah…hehe

Ps: best kan kalau pandai buat kek2 coklat ke, masak sedap2 ke, pastuh…angka 7 aku pun bertingkat2 jadi angka 8 plak…hahahaha tak mauuuu…..gg, dat, jom jogging…hahaha

7 comments:

kuizikel said...

fuh marble kek kan tu? my fevret la.. eh sumer fevret aku.. ahaks!

:: G~JIE :: said...

cik yan!!
jom jogging!! hahaha...
kalo korg nk tau wahai sume peminat2 yan yg kat lua sane..
si yan ni giler kuat ah bab lari2 nih..
kalah ar sume siput ba*i ats dunia nih!
hehehe!
jgn mrh ye yan..alololoo...
nnt kte g jog sesame k!
pastikan kte leh kalahkn rekod c siput sedut lak!
hihihi....
=P

Akak ipo best said...

Hahaha...memang solan senak perut! Saya sbg seorang lecturer yg sangat rock dan berdedikasi, ingin memberitahu kpd cik yan & kawan2, kami mmg mempunyai database solan2 senak perut utk ditanya kpd students yg buat fyp ni, esp utk students yg asyik makan, tido, jalan2 pi genting, ulu yam.....muahahaha! Redah je yan!

tawawfayakof said...

aduh fyp...

cekkeya said...

kui: ntah kek apa...aku tak tau, main bedal je masuk pot...hahaha
ko memang...ko pun kategori aku gak la...jom kita joging satu srg buaya nt...hahaha

g-jie: hahha sengal gg...aku mmg hebat bab2 lari mari nih...erkk, ko penah dgr citer siput n arnab?yg last tuh arnab tertido? hahaha aku ibarat sang siput, biar lambat asal selamat


akak ipoku: tlgla encik n puan lecturer, kami semua tak bersalah...ekekekke jgnla buat begini pada kami...hehehe

tawawfayakof: aku tau ko tengah tepuk dahi masa cakap: "aduh fyp~~~" ahhahah

farahana said...

senak perut pon...present kat depan mcm pro.. ana rase dalam byk2 presenter hari tu,, yan paling bagus,, huhu... yakin semacam je gaya cakap.. hehe..chayok2 yan..

cekkeya said...

oh...adakah ana ingin menaikkan semangatku? oh...hahahha apa la ana...semua sama je la...semua pun kena...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...