Monday, October 20, 2008

Kami Vs K.A.M.I~~~

6 hb Oktober 08, aku, yah, ema, ngn zul g tgk "Kami the movie" kat Jusco Bukit Raja...penat lak aku cari tiket movie yg aku letak ntah mana...kalau de nt aku attach...; (nak tunjuk gak mmg aku betul2 g)...hahaha konon kipas-susah-mati-Kami-The-Movie la nih...hehe

Sebenarnye, mmg dh lama follow citer nih...seingat aku, abg aku yg promot kat aku...masa tuh, sem 1 kot, aku g umah dia kat Puchong...pastuh tgk tv, iklan citer nih, aku kata cambest je citer nih, then, abg aku kata, "mmg best, ko tak tgk ke?" setahun lepas tuh rasanye, ak pun tgk2 kat YouTube, pastuh nampak la citer nih ade org upload...aku pun donlot la...pastuh, aku lak g promot kat kengkawan aku, soh tgk citer nih....siap pakse akak aku tgk...hahaha

Citer nih best...tp rasanye episod yg kat tv lagi best, movie nih sambungan dari episod kat 8tv tuh...aku tak nak review pasal movie tuh, kang sesape yg lom tgk, takbest lak...hehe

Yang aku nak review kat sinih, cuma pasal wallpaper Kami The Movie...nih dia ;)


aku ske pic nih sbb gabungan kaler n black n white-nye


nih satu lagi wallpaper dia ; leh dapat kat KAMI~ website dia pun cool...gabung warna hitam putih, kertas renyuk2...ada handyplast,mmg cool aku rasa...(ntah bile dpt wat website cam nih; berguru ngn abg am, tp tak penahnye buat complete satu web)hehe



pastuh, bila dah camtuh...aku pun gedik2 nak gak gambar cam kaler+B&W, so, bila tgk2 kat galeri gambar2 aku, ada la gmbr nih, masa tuh kat Galeri TAR kot, kat dlam UiTM, berhampiran Dewan Sri Budiman...so, inilah percubaan pertama aku dlm usaha nak gak kaler B&W+RGB...hehe



hehe pastuh, Ema lak tak puas hati, sebab gmbar dia tade masa tuh...(dia jd tukang ambik gmbr)...kitorang pun, dengan takde kejenye, snap gmbar kat bilik, perasan best bagus la kirenye......hehe bak kata org, "nak ada je...."


nih yg versi no 1


nih versi no :

this photo has been removed due to an unexpected error
hehe (T_T)

haha bila gmbr nih dgn semangatnye aku letak kat primary pic YahooM, ramai lak IM aku, kata "poyo a...." hahahah yg tak penah buzz pun, time tu lah dia nak buzz...hahaha memang pun kami poyo...kalau tak, selama nih, takde sapa nak tgur aku kat YM...sian kan? friendster aku pun dh lama tak ber"comment"...dah lama tak ber"view"...sedih2...takpela,bak kata ema n yah, semua org bz, nak final kan...hehe start bulan depan, 3hb Nov, aku final exam...last skali 16 Nov, huh....masak gak nt, paper sumer dekat2...ntah mana nak baca dulu, mana nak hentam dulu..hehehe masa g kelas Data N Algo Analysis, Encik Azizian ada bagitau, kalau nak aim, "Aim for the sky~~~" dah byk kali dengar sbnrnye, tapi tu la...hehe So, hope nt, aim aku tepat la eh...so, hopefully, aku dapat prepare terbaik untuk final..hehe

ps: ntah bile nak siapkan keje bertimbun tuh...dok edit gmbo je...ahahaha

12 comments:

kuizikel said...

poyo mmg poyo..m uakak akaka

NedLi Natalisz said...

kalo yer pun, dress up skit la kot.. nampak mcm pakai baju tido jer yg poster last-last tue (^^ii)

cekkeya said...

hehehehe

dah delete dah...huhuhu


sje je bio nampak baju tdo tuh..hahaha

NedLi Natalisz said...

eh.. jgn aa sampai delete... bersalahnyer rasa ("_)

cekkeya said...

hahahah mana de...mmg dh ramai org tgur dah...hehe sluo tdo tuh mmg nampak sgt..tak yah nye nak rasa bersalah...hehe

renjou said...

hahahaha..aku xthn tgk ko pnye bju merah ngn posing gtu..haha..geli pnkreas..kihkih

cekkeya said...

hahahaha jangan a...mu ni pun...hahha

tawawfayakof said...

kita buat cite baru la, K.O.R.A.N.G

cekkeya said...

hohoho nt aku karang citer tajuk "K.O" O.K pun best gak...haha

cas said...

oitt..autie yan tade kerja ek? nyway, all the best!

ida_kamal said...

cte kami mmg bes...
2 kali g tgk huhu..
tp yg drama lg cun kn..sonok folow
:P

cekkeya said...

ak ahh...drama lagi best kan???hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...