Tuesday, September 2, 2008

Motor,Sunway~~Lost N Found....

Lost n found...huhuhu disebabkan ideaku untuk ke Sunway Pyramid hari sabtu lepas, aku, Yah dan Ema berjaya gak sampai ke Sunway setelah mengikut idea belanjawan 2009 ku, untuk menaiki bas Rapid KL ke Sunway...haha akhirnye, setelah sesat2 pastuh jmpa ke pangkal jalan...sampailah ke Sunway, dan hajatku untuk makan donut J.Co, akhirnye tercapai jua....Syabas Semua...

Aku dengan jayanya, berjaya mengopakkan duit poketku, sebanyak ~RM100....wah2...boleh pecah tabung kelapa aku kat umah lepas nih...haha aku beli payung,(spe ntah curik payung aku,tinggal jap je dah de org ambik),beli vitamin C...hehe dua botol lak tuh, beli beg ke kelas,(ape kes daa...dh nak habis sem dah, baru nak beli beg) makan donut J.Co, beli deodoran, beli syampoo...banyak lagi yg tak leh nak mention sebab lupe dah...haha

sempat bergambar ngn maskot piramid, siap dapat note pad lambang sunway pyramid lagih...

donut J.Co yg ku idam2kan, siap promote kat Yah ngn Ema lg...

Ema siap tunjuk tanda besh lagi tuh...haha

dalam toilet pun sempat gak snap...huhuhu

(lupa nak mention, bila nak balik semula, sesat kembali...dan akhirnye, menaiki komuter terus sampai ke destinasi....hehe)

sebelum bertolak ke Sunway tuh, pagi2 subuh lagi, dalam kol 6.30 gituh, aku ngn Ema, tolak motor aku g Seksyen 7...huhuhu meredah satu traffic light...haha penat tak hengat, tp okla, dalam cuaca angin besh gitu...harap2 tak mahal la kos betulkan motor tuh...huhuhu thanks ye, Ema...hehe

Dah 2 hari puasa, so far so good...hehe waktu berbuka pun ok, lauk pun besh...Alhamdulillah...dan semoga, bulan Ramadhan nih, aku dapat update segala niat2 dan amal2 yg dah lama tak upgrade...dapat topup ilmu, dan dapat delete dosa2 hitam ku...AMIN...


ps: rindu masa terawih kat matrix...ngn che atul n che ijat....hehe


pics kredit to : abah's hp...hehe thanks abah bg pinjam barang sebulan dua...haha

1 comment:

wan said...

yan ak mengharapkan gamba pangkor yg telah d edit...mane2?cakap nk wt...wt cun2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...