Sunday, September 21, 2008

Bersahur Ala Carte~~~

Dengan berbekalkan semangat bersahur yg kuat, (setelah habis menulis 7 kad raya sekaligus) aku mengejut ema dalam pukul 1 pagi mcam tuh, utk pergi ke Dewan Selera (kiranya Dwn Makan Kolej Teratai)...memang dah rancang lama dah nak g bl makanan kat situh, siap dah pk lagi, mesti best makan mee ke...teh ais yg sejuk2...dan rupenye...indah khabar dari rupa...yg ada cuma nasi+lauk pauk je...membuatkan tekakku semakin rasa tak best...huhuhu

Lepas tuh, nampakla daging burger, 3ketul...aku ngn ema kebas je...roti inti kaya ambik 2, ngn air mangga sorang satu...semua harga ~RM7...huhuhu memang kitorang berdua bersahur Ala kadar Carte...hahha

sedikit screenshot makanan sahur Ala kadar Carte...haha

daging burger yg agak2 rasa keropok...maybe dah lama, jadik tak sedap...

air mangga yg sangat2 manisnye...

roti inti kaya yg masih belum dijamah kerana kehilangan mood...haha

Dan setelah terjumpa satu pic kat folder aku yg bersepah2...teringat lak...aku main la satu game nih...dak kelas aku Zati yg bagi...game tuh dalam Excel...pasal parking kete...lama aku cuba, tapi tak penah lepas...tapi lepas tuh...ada la sekali je...aku parking ngam2 je...tak langgar pokok atau kerete lain...dalam masa 1minit...cepat2 aku print screen..hahaha

akhirnya...berjaya aku park perfectly...hahaha

ps: aku lepas tau ujian parking masa blajar drive ngn sekali try...hahaha

3 comments:

wan said...

"CM NI LA ORANG MELAYU YAN" what the f***...hahaha.sengal...ko dh tgk prison break ak bg 2..ak dh ada e3..2 la ko nk sangat sahur kt dm teratai...haha...ak dh serik dh makan kt situ..macam2 yg berlaku dalam hudip ni...macam2 kawan yg kita ada...macam2 jenis perangai..hahaha...lu pk la sendiri..hihihi...lawak tul kawan ko yan...k chow...

wan said...

ak dh letak dalam pendrive ak...ak blasah je tgk xde subtitle...hahah...skrg dh kelua sampai e4..ak tgh download e4..3e mengejutkan jew..ops..ko xtgk lg..lupa plak...

cas said...

Yan, K Ainee dah tag awak. Check my blog:) Selamat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...