Monday, April 18, 2011

Mari Tengok Tunang-Tunangan~

Adik adik, abang abang, akak akak, ini bukan typo. Memang "Tunang-tunangan." Bukan Kunang-kunangan. Ada ke perkataan gini dalam BM? Gasaklah, aku perosak bahasaaaaaaaa!

Lantak lah nak kata apa. Ini entry ekspress rakyat. Ekpress Maju, Ekspress KKKL. Semua Ekpress. Pos Laju pun boleh jugak. Dalam masa lima minit, janji, janji akan dipublish entry ini. Meaning: No Bebel, No Menceceh ceceh. Noktah.


Tarikh: 17 April 2011
Lokasi: Ayer Keroh, Melaka.Gambar si bakal pengantin bulan tujuh tahun nih. Yang perempuan merangkap adik kepada akak ipar aku. Maknanya, adik ipar kepada abang aku. Boleh tangkap?
Geng Ungu Violet ;)
Geng Comels ;)
Bocah cilik yang rasa nak cubit-cubit pipinyaaaa ;)
Oh, sebelah kanan itu adik guwa.Adik guwa buat aksi apa ntah ;) ahahhaMak akak ipar guwa. :)Sepupu akak ipar guwa. ;) Ingat tak geng comels tadi? ;)Ini lagi sorang. Geng Comels tengah tunjuk gigi. ;)Geng Comel tengah tunjuk kuku yang kaler pink. waduh waduh.Guwa cuba nak ambik tempias tempias orang nak kawen ;)Eh eh, Geng Comels nih, sengih sengih plak dia. Cubit pipi kang. ;)Najwa dengan auntie awa.Cuba tekaaaaa. Ini lelaki ke perempuan?????Gambar atas tuh tadi, budak lelaki. Dari kecik memang tak pernah potong rambut. Ala-ala rambut Hakim Yang Adil dan Saksama, kan kan?

Gambar atas sebelah kiri sekali, akak ipar guwa.

Akhir sekali, Congrats dari guwaaaaa, cepat cepat naik jinjang pelamin, Kak Nadia oiiiii ;) Moga dipermudahkan segala urusan ;)p/s: pastuh, pas pas la sket aura nak kawen tuh kat saya. ecececeh, dan dan tukar kata ganti diri kepada saya. Biar nampak lembut dan sangat sopan baik dari segi budi bahasa dan budi pekerti. ;) Chewahhhhh ;)


Ok, lebih dari 5 minit nak tulis entry nih, walaupun gambar dah lama diupload. Sila menyesal kerana terlebih masa sampai terkurang masa untuk tidur buat kerja.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...