Saturday, April 4, 2009

Malam Muhibbah 2009

Pada 03 April 2009, bertempat di Hotel Concorde Shah Alam, FSKM-Fakulti Sains Komputer dan Matematik merangkap fakultiku, telah mengadakan Malam Pra-Graduan bertemakan Muhibbah...

Jadi, ramailah penggaya penggaya cheongsam, kurung melayu, kadazan, punjabi, apek melodi punye baju pun ada, kimono, pendek kata, penuh warna warni malam itu...ehehe

Malas cerita banyak, meh tengok gambar yang kebanyakannya kelam nih, ehehehe



oh ye, kredit tuk faris selaku biro pengangkutan kami (emaruko, dat, zima, ana) pada malam itu...tak lupa juga untuk juruhias jurumekap: Naimah, Anis, Tim. 10 bintang tuk korang! ~(^_^)V thanx ye...!



macam-macam gaya dan ragam la pendek kata, dari yang cheongsam, baju melayu bersamping+songkok, batik2, jubah moden(oh alya!, tidakku sangka2), baju kemeja yg dimodifikasikan dengan baju luaran kumpulan Dewa 19, baju yg apek cina pakai selalu tuh nama dia ape eh???, dan pendek katanya, paling vogue pada malam itu (utk pelajar kos kitorg), aku beri khas untuk 2 org. Jeng jeng jeng. ahaha

Org yg pertama: (tiada dalam gambar..)~dengan penuh bersahaja, beliau memakai baju t-shirt yg aku kira beliau hanya datang untuk makan dan participate dalam dinner nih...memang aku tabik spring! sungguh bersahaja. ehehe

Org yg kedua: (juga tiada dalam gambar...ahaks) aku tak tau la kalau konsep Muhibbah nih termasuk sekali pengaruh2 bola...beliau dengan selamba mamba nya mengenakan sweater adidas...sungguh bersahaja juga! ehehe



makanan pada malam itu, nak kata sedap tak la sedap sesangattt...tp bolehla...sebab nak kata tak sedap, bukan la tak sedap...banyak kali jugakla aku tambah lauk, ahaha mungkin perut lapar kot, salah satu penyebabnya...



walau apa apa pun, terima kasih sangat2 dekat semua dak2 kos yg take part dlm dinner nih. Walau baju apa pun yg kita gayakan, walau cam mana sekali pun, sekurang-kurangnya, kita sama2 hadir n enjoy! yeayhhh!

Let the pictures do the talking ~ bila minda ini letih mencari, jari penat berlari, noktah ini ku akhiri . Wassalam.

psstt: sori eh, byk gmbr takde kat kameraku, dan kebanyakannya kelam (penat sudah ku edit, tp tak bleh juga). Saat2 akhir la, kamera tuh nak habis bateri la pe la...ahaha

untuk entry yg lain berkaitan MPG nih, sila ke blog Azeala, Wan Afdzal.

6 comments:

~wan~ said...

ala gamba ak 2 je yan???sedaynye....hahahaha

:: G~JIE :: said...

yan sgt tomeiii!!!
hehe...

luvida said...

huhu..jelesh nye tgk bju2 merah itam..
:D~

mademoiselle saila aaylaa run said...

akpn xsngke ak pky jubah..
hahahaha...

kuizikel said...

kem slm kat mamat adidas tu yer... mungkin di padang bola nanti dia pakai baju bertema muhibbah, samfoo apek contohnya...

aku mencari-cari, tiadakah sesiapa yang mengenakan pakaian tradisional iban ~ jaket atau Baju Burung dengan cawat daripada kain sirat... :)

cekkeya said...

cwan: gmbr ko 2 je??? heheh menyemak je banyak2 dlm kamera aku nt..ahaha

gg: nak aku puji balik ko comel ke????ehehehe perli nih gg..

luvida: hehe warna apa2 pun sama je, tetap vogue gitu.

aalyaa: oh, sungguh ku tak sangka...ahaha

kui: ooo, tuh ko kene cari kat hutan.kalau nak baju burung..ahahah aku pun tak jumpa, sbb mata dahla rabun, duduk meja belakang, yg aku sempat nampak dak2 kelas aku je..ahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...