Sunday, September 18, 2011

Betullah Tu~

Hai! Assalamualaikum! :)

Busy? Eh tak lah. Tak busy. Cuma pura-pura jadi busy. ;)

Betullah kan kata orang, "Kalau ada benda nak buat, cepat-cepat selesaikan, cepat-cepat bereskan. Jangan tangguh-tangguh. Nanti susah nak jadi."

Ya, saya sokong! Atau dalam bahasa lainnya, "Kalau ada benda yang nak di'blog'kan, cepat-cepat upload gambar, cepat-cepatlah karang ayat, cepat-cepatlah, sebelum niat nak update blog tuh hilang." :)




BETULLAH TUH. Betul sangat. ;) I'll be back reader(s)! :) Mood nak update selalu tenggelam timbul. Kalau dia timbul, aku update pasal raya, pasal buka puasa kat shah alam, pasal jalan-jalan cari makan dan jalan jalan tepi jalan. OK? 

2 comments:

Chenal said...

yeehh..aku pun sama. mood nk update jd kemalasan gilerrr! cuma skondeng2 blog mmber la skrg ni..betul la tu!

Ayin Masliza said...

akak pun lately tak update blog.. broadband macam siput... siput pun kalau lumpa berhari dah sampai dulu... nyampah.. geram....

nak update guna HP, macam tak berapa nak best.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...