Friday, December 10, 2010

~How Well Do You Know Your Country?

Bajet bajet. Tajuk macam nak bagi tips "How to Lose a Guy in 10 Days". Bajet bajet.

Well well well, adakah anda sibuk? Kesuntukan masa? Nak tengok wayang tapi tak tahu show time? Nak tahu plat nombor terbaru bagi setiap negeri? Nak dengar radio online? tv online? Surat khabar online? ataupun, adakah anda keSUNYIan?

Sila DAIL talian hot-tak-hot-sangat di 03-36308888 atau 1111. Eh, eh, itu kalau nak telefon Celcom Careline untuk marah-marah pasal broadband. muahahha ;)

OK, sekarang nih semua boleh dapat secara online. Ramalan kaji cuaca, berita, gossip artis, yellow pages, semua tuh boleh dapat dengan sekali KLIK sahaja. Masalahnya, semua tuh bersepah kan?

Jangan risau, ada yang akan membantu anda. Kitakan KAWAN. Satu Bangsa, Satu Negara, Satu Malaysia!!!

KLIK KLIK KLIK

Mungkin ada yang dah tahu lama dah, tapi saja nak share kat sinih. Bawah nih ada sikit preview tentang website http://www.klik1malaysia.com



So, lepas nih, boleh la bookmark website nih, dan boleh jugak kalau nak "LIKE" dekat Facebook. Kira BMI index pun boleh, semak-status-PTPTN-kena-block-ke-tak pun boleh, waktu solat pun boleh. Malay portal ada, chinese portal pun ada, indian portal pun ada. Semua link dalam satu page. Sempit dan semak sket la webpage nih, tapi padat dengan informasi kan?

Selamat Mengenali Negara anda. ;)

3 comments:

Fyzal said...

nice.. semangat satu Malaysia. website tu memang very useful.

cekkeya said...

ahha kan kan. senang btul, cuma nampak semak sket mata bila tengok, tapi banyak info.

neway, thanx 4 d comment, will visit u soon ;)

Fyzal said...

aah.. mmg semak. i think webmaster kene improve la web tu supaya lagi sedap mata memandang. kalau biar semak camtu takut org rasa tak best pulak bila masuk ke sana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...