Thursday, February 25, 2010

Persinggahan Semata~

Lagu: Pusara Lebuhraya
Artis: Ekamatra

Mood tengah elok. Habis bihun semangkuk. Perut tengah kenyang. Banyak kerja nak disiapkan. Lagi la malas. Mata tambah ngantuk. Layan pulak lagu lentok. Muahahhahaha tetiba perasan best sebab buat ayat pendek-pendek 4 kerat.

Saya cuma nak kongsi ini:

Raja Lawak Musim 4, KECIK:Dan ini:

Raja Lawak Musim 4, MAMU:
Sepanjang cuti semester yang lalu, saya telah menonton Raja Lawak yang di ulang-ulang di Astro Prima. Setiap kali tema “Komedi Musikal” ini diulang, mesti tak lepas tengok 2 kumpulan nih. Rasa terhibur pulak tengok diorang nyanyi. Siap tertanya-tanya lagi, lagu apa yang diorang ubah tuh. Yang kumpulan KECIK tuh, Sheeda-Angkat Kaki dengan Doa Buat Kekasih. Yang MAMU pulak, rasa semua orang tahu, lagu Waheeda. Saya siap download lagi lagu angkat kaki tuh. Fuh, gaya macam peminat-susah-mati. Padahal, nama diorang pun tak tahu. Untuk minggu tuh, saya bagi kredit dengan dua kumpulan nih. Bukan kredit topap tuh, tapi kredit bintang empat ****.

Saya minat kumpulan MAMU, yang kurus tinggi muka unik. Tak tahu kenapa, tapi saya suka tengok. Saya kan, saya kan, tetiba nak cakap saya. Saya kan elok? Sungguh sopan dan seperti salam perkenalan. Auuccchhh!!!

Akhir kata, saya suka makan ikan. Tak kisah la ikan pekasam ke, ikan keli ke, ikan masin ke, yang penting ikan yang boleh dimakan. Eh, saya tak peduli la awak nak menyampah dengan saya ke, yang penting, saya suka. Awak tak suka pun tak apa. Saya bukan kisah pun. Ahahah gurau gurau.

Ps://Jumaat nih Maulud Nabi. Hari Kelahiran Rasulullah S.A.W. Public Holiday lagi. Banyak-banyakkan selawat eh…!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...